Hyppää kanssamme onnistumisen virtaan!

oivalluksia onnistumisenvirtaa tilannetajuisuus valmennus videovalmennus viisastuvayrityskulttuuri ydintaidot yrityskulttuuri Apr 22, 2021

Hienoa, että polkusi johti Onnistumisen virtaa blogiin - tervetuloa mukaan!

Onnistumisen virtaa nimi syntyi halusta jakaa erilaisia tarinoita, onnistumisia ja elämän oivalluksia, joihin olemme valmennus- ja koulutusalalla työskennellessämme päässeet tutustumaan. Onnistumisen virtaa on hyvän fiiliksen kanava, jossa kerromme oivalluksista, inspiroivista tarinoista ja elämän taidoista. Toivomme, että viihdyt seurassamme ja saat kanaviltamme paljon ajatuksia ja oivalluksia, jotka kehittävät sinua, tiimiäsi tai organisaatiotasi eteenpäin ja onnistumaan työelämässä. 

YRITYSKULTTUURIN KEHITTÄJÄT

Meidän sydäntämme lähellä ovat erilaiset yrityskulttuurit, joiden parissa olemme työskennelleet jo parinkymmenen vuoden ajan. Jokainen yrityskulttuuri on omanlaisensa, mutta monesti niissä on myös paljon yhteneväisyyksiä. Monesti samanlaiset teemat ja kehitettävät osa-alueet toistuvat eri yrityksissä. Olemmekin huomanneet monen erilaisen työkulttuurin kehittämisessä ja valmentamisessa olevan usein samoja haasteita jotka toistuvat työyhteisöjen arjessa. Näistä kaikista kokemuksistamme ja opeista, joita olemme erilaisissa yrityskulttuurien valmentajina oivaltaneet, haluamme jakaa työkaluja myös sinulle videovalmennustemme avulla.  

Meidän valmennusfilosofiamme pohjautuu aina tarkkaan alkukartoitukseen, jonka toteutamme asiakasyrityksessä. Mietimme yhdessä mitä osaamista tiimillä ja/ tai organisaatiolla jo on ja palastelemme sen pienempiin osiin, tuoden samalla erilaisia työkaluja arkeen ja helpottamaan tavoitteeseen pääsyä.

Valmentajina koemme olevamme jokaisen organisaatiossa työskentelevän yksilön turvasatama, jonka puoleen voi helposti kääntyä. Toimintamme on hyvin ihmisläheistä ja kaikki valmentajamme ovat helposti lähestyttäviä persoonia. Valmennus voi tapahtua tiimeissä tai yksilötasolla - usein jopa näiden yhdistelmänä. Ajattelemme, että olemme asiakkaidemme turvasatama - suojaisa, turvaisa ja ihmisläheinen. Meiltä valmentajilta saat coachausta, työnohjausta ja tukea erilaisiin työelämän tilanteisiin ja kohtaamisiin.

Erilaisten onnistumisten kautta saamme valtavasti itsevarmuutta, positiivista hyvää sekä paljon inspiroivaa energiaa. Näitä tunteita ja kokemuksia haluaisimme sinunkin löytävän omasta arjestasi niin vapaa-ajalla kuin työssä.

STREAMS.fi 

Streams- videovalmennuskanavaltamme löydät erilaisia teemavideoita, joiden avulla saat konkreettisia työkaluja työelämässä onnistumiseen. Viisastuva yrityskulttuuri ja metataidot kuten tilannetajuisuus, mukautumiskyvykkyys ja viestintä- ja tunnetaidot ovat taitoja, joiden palasteluun olemme myös käyttäneet pedagogista osaamistamme siten, että sinun on helppo opetella ja harjoitella näitä taitoja käytännössä.  Näistä aiheista ja monesta muusta työelämän teemasta ilmestyy videovalmennuskanavallemme säännöllisesti materiaalia. Videovalmennuskanavaltamme löydät mm. videoita luottamuksen lisäämisestä, rakentavasta vuorovaikutuksesta, dialogisista palautemalleista sekä havainnoista ja tulkinnoista. 

Näistä samoista aiheista kirjoitamme myös blogiimme ja muihin somekanaviimme. Ajatuksenamme on jakaa onnistumisen fiiliksiä ja tarinoita - inspiroiden ja innostaen meitä kaikkia.



Jos kiinnostuit näistä blogin aiheista lisää, tsekkaa meidän avoimet videovalmennukset täältä.

Tsekkaa valmennukset

Liittymällä postituslistalle, pysyt kuulolla uusista tuulista!

Emme jaa tietojasi eteenpäin kolmansille osapuolille. Katso tietosuojalomake.

Mekin inhoamme turhaa viestittelyä ja spämmejä. Emme lähetä turhia viestejä ja voit milloin vain myös poistua postituslistaltamme.