AJATUKSEMME POLUT - solutason muokkaajat

ajatuksen voima hyvän vahvistaminen itsemyötätunto onnistumisenvirtaa Jan 19, 2022
ajatuksemme muokkaavat solujamme

Tämän tekstin kirjoitin 12 vuotta sitten inspiraatiokirjoituksen muodossa. Nyt moni asia tästäkin on tieteellisesti tutkittua ja todistettua. - Nenne

Vahvista itseäsi valoisilla sanoilla, sillä sisimpäsi kuulee tosiajatuksesi ja alkaa työstää niitä todeksi. Kannusta itseäsi kuin parasta ystävääsi. Ajattele elämäsi hyväksi ja keskity hyvän kokemiseen ja asioihin, jotka tekevät elämästäsi mielekkään elää. Vedämme puoleemme sitä mitä ajattelemme ja mihin keskitymme.

Itsemyötätuntoinen puhe

Uskomalla itseesi luot ponnahdusalustan sille kaikelle hyvälle mitä elämääsi on tarkoitettu. Uskalla ottaa tuo kaikki vastaan. Ajatukset ovat kuin polkuja, joita voit valita kuljettavaksesi. Joskus on hyvä pysähtyä polun varrelle ja ihailla kaikkea sitä mikä jo on hyvää. Pysähtymällä kokemaan hyvää muokkaat aivojesi rakenteita. Myös kehosi tuntee tämän hormonien muutosten myötä ja mielialasi kohenee.

Muistathan myös kiittää ja olla onnellinen siitä mikä jo on hyvin. Onni on pienissä arkisissa asioissa. Arjessa tulee esille suhtautumisemme koko elämään ja itseemme. 

Muista kannustava ja positiivinen palaute niin muille kuin itsellesikin. Joskus joudumme työskentelemään ja tekemään asioista, jotka eivät ole aina niin mukavia tai helppoja. Kun nämä tulevat tehtyä, palkitse itsesi kannustavin sanoin, teoin ja ajatuksin.

Pelosta vapautuminen

Meille tapahtuu elämämme aikana myös hankalia, ikäviä ja kurjia asioita. Surun, murheen ja harmituksen tunteminen on inhimillistä ihmisyyttä. Ihmisyyteemme kuuluvat kaikenlaiset tunnekokemukset. Jos jäämme kiinni pelkoon, vetää se puoleensa muita pelko-ohjautuvia ihmisiä ja tilanteita. Nämä ovat hetkiä, joissa meille annetaan mahdollisuus löytää reitti vapautua peloistamme. Pelon kuuluisi olla meille signaali hoitaa omaa itseämme sekä pelon kautta tulevaa stressiä. 

Ajatuksen - mielen voima on valtava. Ajatuksesi avulla muovaat solujasi sekä geenejäsi olemaan juuri se mikä olet. Voit lähettää parantavat ajatukset itsellesi. Usko, että sinä saat kokea hyvää ja kaunista, parantavaa ja hoitavaa. Mikään ei estä sinua, jos todella tahdot. 

Hyvän vahvistaminen

Kaikki hyvä levittää ympärilleen hyvää ja kaunista. Se mitä kylvät se kasvaa ja tuottaa satoa myös lähimmäisillesi ja rakkaillesi. He saavat osansa kaikesta hyvästä. Uskalla antaa itsellesi niin jaat samalla hyvää muillekin. 

Hyvät ajatukset omaa itseään kohtaan muuttuvat teoiksi ja hyvien tekojen kautta ihminen voi tuottaa iloa ympärilleen. Se hyvä mitä ajattelet, tulee näkyväksi muille ja muut myös vahvistavat tätä hyvää asiaa sinussa. Voimistavat sekä kannustavat ajatukset sekä kokemukset vievät meidät kohti parempaa.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tämä 12 vuotta sitten kirjoitettu inspiraatiokirjoitus löytyi yllättäen Nennen arkistoista. Ajankohtainen aihe sopii hienosti myös tähän vuoden 2022 alkuun.

Nenne on ajatusjohtaja ja hyvän energian tuoja. Nennellä on kyky ajatella laajasti ja yhdistää monipuolisesti asioita kokonaisuuksiksi. Nenne on työskennellyt coachina, valmentajana, työnohjaajana sekä kouluttajana jo parinkymmenen vuoden ajan. Hänen osaamistaan ja onnistumistaan on erilaisten uusien sanoitusmallien ja toimintatapojen löytäminen valmennuksissa sekä ohjauksissa.

Jos kiinnostuit näistä blogin aiheista lisää, tsekkaa meidän avoimet videovalmennukset täältä.

Tsekkaa valmennukset

Liittymällä postituslistalle, pysyt kuulolla uusista tuulista!

Emme jaa tietojasi eteenpäin kolmansille osapuolille. Katso tietosuojalomake.

Mekin inhoamme turhaa viestittelyä ja spämmejä. Emme lähetä turhia viestejä ja voit milloin vain myös poistua postituslistaltamme.